Modele de dovleci de halloween

Afla mai multe detalii despre atelierul de decorat Dovleacul de Halloween! Artiste Ray Villafañe, invitat de Martha Stewart, împărtăşeşte tehnici şi Trucuri pentru Sculptura unor feţe realiste în dovlecii de Halloween: nu mai este un secret pentru nimeni ca dovleac este simbolul Halloween-ului. Un articol foarte educativ. Sa inceapa distractia de Halloween! Dovlecii sunt un décor soins nu trebuie sa iti lipseasca DIN Casa sau DIN Gradina. Chiar daca nu sarbatoresti Halloween-UL American, MAcar de dragul celor MICI poti sa te distrezi decupand coaja tare a unui dovleac. Am gasit cel mai simplu Tutorial pe site-ul Marthei Stewart si cateva idei de sculpturi de la cele mai simple pana la unele laborioase. Pregplus cutitul, si treci la treaba! Primele costume de Halloween produse în masă au apărut în crochetmodèles americane în anii 1930 Când obiceiul de Trick-or-traitement devenea Popular acolo. Halloween este o sarbatoare de origine Celtica, preluată astazi de multe popoare DIN Lumea occidentala, EA raspândindu-se in Secolul al XIX-Lea prin intermediul imigrantilor irlandezi DIN Statele Unite ale Americii. FA-i o surpriza micutului Tau si DECORATI Impreuna dovleacul pentru Seara de Halloween! Pregateste-te cu tot ce ai nevoie pentru un atelier de decorat dovleacul de Halloween, invita-l PE cel MIC in bucatarie si distrati-va Impreuna! Ca să vă bucuraţi Cât mai mult de creaţia de holloween, ar fi bine să păstraţi dovleacul la temperaturi scăzute, fie în balcon, fie afară, în AER Liber Dacă locuiţi la curte. Pentru a avea felinarul Dorit, în intériul său se Pune o lumânare pe care o aprindem în noaptea de Halloween.

Există şi o variantă mai uşoară, astfel că lumânarea poate fi înlocuitã cu o lanternă. În acest fel, nu Sitiera riscul ca vântul să stingă Lumina. Chiar Dacă nu sărbătoreşti Halloween-UL American, ar fi păcat să nu profiţi de vedeta acestei sărbători. Şi Cine ne poate învăţa cum să sculptăm mai bine un dovleac decat un artiste en plastique. Cu Naomi ustensile şi Culori, Ioana Maria (27 de ani) “dĂ viaţă” oricărui fruct sau oricărei légumineuses Care-i Trece prin mână. Tânăra Care face pictură murală de 5 Ani ne învaţă cum să sculptăm şi să avem cel mai tare dovleac de Halloween. “Trebui să Alegi un dovleac de mărime medie, fără Pete sau crestături. Îl poţi cumpăra DIN piaţă sau de la supermarché. Ai nevoie de un Marker, cuţite, linguriţă, Culori acrilice, pensule, apă şi o lumânare în suport de aluminiu. Prima dată desenezi cu un marqueur modelul pe care ţi-l doreşti», ne-a spus Ioana Maria, de la Cioco Events.

Citește și – 13 filme horreur Noi pe care trebuie să le Vezi în noaptea de Halloween 2017 în ziua de 31 octombrie sau în preajma EI, adesea în vinerea și sâmbăta dinainte de Halloween, se țin adesea petreceri cu costume. Costumarea și colindatul cu ELE Era de actualitate în Scoția de Halloween la sfârșitul secolului al XIX-Lea. [15] Tradiția a pătruns și în Statele Unite la începutul secolului al XX-Lea, Atât în rândul adulților Cât și în rândul copiilor.